Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 nešťastie
 verona   06.08.2005   09:38:08 
 RE: nešťastie
 danka   15.08.2005   13:16:46 
 RE: nešťastie
 jana   08.08.2005   09:13:23 

  Titel : RE: nešťastie
Autor: jana  ()     Datum:  08.08.2005 09:13:23

Hlavne bud silna. Je mi luto tvojich babatiek ale ver, ze to malo svoj vyznam a az na onom svete pochopis aky.Nic sa nedeje len tak. Mozno to bude tazke ale predstav si, ze napr. tvoje babatko by sa narodilo no v styroch rokoch by mu zistili nevyliecitelnu chorobu a o par mesiacov by ti zomrelo. Takto ta Boh usetril este vacsej bolesti, ktoru by ti smrt tvojho dietata sposobila. Viem ze to boli aj teraz ale Boh vie preco ti ho vzal. Tak hlavu hore a ver, raz sa svojho vytuzeneho babatka dockas. Treba sa hlavne modlit.
Bože, darca života, chválime ťa a zvelebujeme za to, že si povolal k životu každého človeka. Ty chceš, aby človek mal podiel na tvojej nekonečnej láske, aby si uvedomil hodnotu svojej ľudskej dôstojnosti. Dnes s veľkou dôverou prosíme o tvoje milosrdenstvo pre našich drahých zosnulých. Chceme si tiež spomenúť aj na tých najbezbranejších, ktorí zomreli násilnou smrťou umelého potratu skôr, ako sa narodill. Teba, najláskavejší Bože prosíme o svetlo pravdy pre rodičov tých zabitých detí aby pochopili, že dieťa je tvoj dar a nie ich vlastníctvo. Tento Boží dar nesmie skončiť v kontajneri s odpadom. Dieťa je dar, za ktorý sa ďakuje. Prosíme ťa za lekárov a zdravotnícky personál, ktorí asistovali pri smrti nenarodených detí, aby spoznali hrôzu svojich činov, aby sa nespreneverovali svojmu poslaniu a boli vždy na strane života. Prosíme ťa za tých, ktorí v spoločnosti šíria kultúru smrti, zasiahni ich svetlom pravdy, aby si vážili a spoznali hodnotu každého ľudského života. Dobrotivý Bože, prosíme ťa za nás všetkých, aby sme s tvojou pomocou, každý na svjom mieste a vo svjom povolaní, vydávali svedectvo o kráse a vznešenosti ľudského života, a tak prispievali k šíreniu "evanjelia života". Panna Mária matka Božia a matka naša, prihováraj sa za nás u tvojho syna, aby svojim milovaných pohľadom vzhliadol na všetkých, za ktorých prosíme v tejto modlitbe. Svatý Jozef, verný ochranca Svatej rodiny, ochraňuj aj všetky naše rodiny, aby sme sa raz všetci stretli a radovali v dome nášho Nebeského Otca.
verona:
-------------------------------
Vo štvto sme definitívne prišli o svoje bábätko v šiestom týždni, tak ako o predchádzajúce dva.Neviem, kde nabrať silu, ani čo robiť ďalej. Cítm sa ako v začarovanom kruhu, z ktrého nevládzem vystúpiť. A môj manžel sa chová, akoby sa nič nestalo, vraj to má rýchlo prekonať. A to je všetko. Chýbajú mi moje bábätká, ale verím, že sa majú dobre .ďakujem Vám všetkým, ktorí píšete na tieto stránky, viem, že nie som sama. Prajem všetkým veľa stravia a šťastia. Vera

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: