Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Denise
 Jaja   31.03.2006   21:30:55 

  Titel : Denise
Autor: Jaja  ()     Datum:  31.03.2006 21:30:55

Milá Deniska,

nedalo mi, aby som Vám nenapísala. Ja som nestratilo dieťatko, mne sa narodil syn pred tromi mesiacmi a je to môj najdrahší pokladík.

Viem, že keď napíšem, že chápem, čo prežívate, budete mi asi ťažko veriť. Ale je to tak. Keď sa dívam na môjho syna, neviem si predstaviť, čo by som robila, keby sa mu niečo stalo. Ale nebudem myslieť negatívne.

Na Vašu stránku chodím pravidelne a dozvedela som sa o nej prostredníctvom kamaráta, ktorému zomrel ročný synček. Bolo to teraz nedávno. Narodil sa totiž s vrodenou srdcovou vadou a to, čo si prežila jeho rodina, nechcem písať, myslím si, že nemám právo písať v jeho mene. Napíšem len toľko, že to bolo ťažké obdobie, ale to určite každý, kto to prežil, vie o čom hovorím. A ja som to prežívala s ním, pretože v tej dobe som bola tehotná a pripadalo mi to strašne nespravodlivé. Najviac som obdivovala jeho, ako to zvláda, pretože on dokázal komunikovať so mnou, s tehotnou maminou, a pritom mu zomieral syn. Ale vedela som, že rozhovory so mnou mu pomáhajú. Ja som všetku tú bolesť prežívala s ním.

Nikdy nezabudnem na ten deň, keď som sa dozvedela, že malý Adamko už nie je medzi nami. Aby som bola presná, prišla mi sms v podobe, že je v nebíčku už o jedného anjelika viacej. Neviem, či aj moje miminko pochopilo, čo sa stalo, lebo v tom momente dalo vedieť o sebe poriadnym kopancom.

Proste bol to pre mňa veľmi citový zážitok, a cítila som sa akoby som ja bola práve v tej chvíli stratila dieťatko.

Chcem Vám vyjadriť touto cestou veľký obdiv, ako to všetko zvládate, a hlavne môj veľký obdiv patrí tomu, že ste vytvorili túto stránku, ktorá pomáha rodičom, ktorý o svoje dieťatko nejakým spôsobom prišli. Keď som si prečítala niektoré príspevky od Vás, musím skutočne od srdca a úprimne povedať, že Vás obdivujem a i keď som neprišla o dieťa, Vaše myšlienky a príspevky mi veľa dali. Cítiť z Vás neskutočne silnú vnútornú energiu.

Želám Vám do budúcna len a len to najlepšie. Buďte šťastná a vyrovnaná.
S pozdravom
Jajka

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: