Titel : RE: smutek
|
Autor: Marika
()
Datum: 30.11.2006 11:27:57
Milá Janka, tento rok som z hrôzou zistila, že môj manžel sexuálne zneužíval moju teraz už 17 ročnú dcéru. Okamžite som ho z bytu vyhodila. Zatiaľ to riešim rozvodom, návrh na vzatie do väzby zatiaľ nemôžem podať, lebo moja dcérka by to psychicky neuniesla. Moja svokra a celá ich slávna rodina sa so mnou nebavia. Veľmi ma to trápilo, pretože zachoval sa ako sviniar a mňa a moje deti ide za to niekto trestať. Obrnila som sa, hoci nedávno som musela byť na liekoch a injekciách, pretože to na mňa po dobe, kedy som musela držať nad vodou hlavne dcéru, veľmi doľahľo. Ži pre svojho synčeka, ktorý to veľmi potrebuje a vykašli sa na to kto si o Tebe čo myslí. Myslenie ľudí, žiaľ nezastavíš. Máš pred sebou úžasný život. Budeš mať krásné bábätko, ktoré sa Ti podarí donosiť vtedy, keď všetky tieto veci zahodíš za hlavu. Je to smutné, že človek prichádza do styku s takými ľuďmi. Moje deti nemajú starých rodičov. Môj otec a moja mamka, ktorá milovala moje deti už zomreli. Babka z druhej strany o ne nestojí. Majú mňa a ja mám mase Boha, na ktorého sa môžem s dôverou vždy obrátiť. Vedia, že ich veľmi ľúbim. Držím Ti pršteky - bude všetko O.K.
|
|
|