Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Môj anjelik
 Michaela   08.03.2007   15:08:45 
 RE: Môj anjelik
 Zuzana   08.03.2007   22:19:26 
 weronika   03.04.2007   15:31:37 
 Michaela   09.03.2007   19:29:10 

Titel : RE: Môj anjelik
Autor: weronika  ()     Datum:  03.04.2007 15:31:37

Aj ked som ešte nebola tehotná a neviem ake je to stratit vlastne dieta je to hrozne.....Vies uz strata niekoho z rodiny velmi boli a to este nie strata vlastneho synceka...Vies su na svete 3 skupinky ludi:
1.je ta ktora svoje dieta nechce a da sa na potrat alebo ho zabije..
2.je ta ktora otehotniet nemoze.skus sa vcitit do ich situacie oni to babo nebudu mat na isto.....
3.je ta ktora o svoje babo prisla nechtiac.Ale vzdy mas tu sancu tu podporu blizkych ze budes mat to babo,ze ho raz budes drzat v naruci,ze budes mat z neho radost ze budes sa s nim pisit...Ale osud nezmenis co sa stalo stalo sa je to smutne ale musis to prijat.Vyplac sa posmut si ale zdvihni sa konecne z tej zeme a daj 2 babetku moznost zit.Mozno to je tvoj osud...A ani si ho neuvedomujes.....Hm tak skus zacat odznova a potes vsetkych blizkych ked im oznamis tu nadhernu ale v prvom rade pravdivu skutocnost..

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: