Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pro Lenku a Andreu
 Milena   20.09.2007   22:22:19 
 RE: Pro Lenku a Andreu
 Lucka   22.09.2007   22:31:06 

Titel : Pro Lenku a Andreu
Autor: Milena  ()     Datum:  20.09.2007 22:22:19

Holčinky, také je mi dnes nějak smutno a vy máte taková smutná výročí. Přicházím na to, že bolet to nepřestane nikdy, že se ta bolest ani moc nezmenší, ale začínám chápat, že se dá naučit žít s bolestí v srdci a zároveň do něj pustit i radost. Andrejka je pro mě příkladem, že to jde žít v srdci s obojím se smutkem i s radostí. Donedávny jsem měla pocit, že ta bolest musí nějak přestat, abych mohla zase cítit nějakou radost, pořád jsem hledala nějakou pomoc a úlevu, ale nic jsem nenašla. Nyní mi přijde, že by to mohlo jít takto, tu bolest a smutek si nechat, protože nikdy nedokážu se přestat trápit, když moje holčička není se mnou, ale vedle té bolesti a smutku můžu mít v srdci i radost a pokoj. Mohu se radovat z toho, co mi tady zůstalo a mohu i smutnit za Milenkou s nadějí, že jednou ta bolest skončí, až zase budeme spolu.
Andrejko, Diance přeju krásné narozeniny, i když v nebi už asi narozeniny neslaví, ale určitě slaví to, že je tady na zemi stále někdo nosí v srdíčku a miluje je a nezapomíná.
Leni, na tvého krásného chlapečka se určitě také nedá zapomenout, zapomenout a netrápit se bychom mohly jedině v případě, že bychom je přestaly milovat, ale to se nikdy nestane, viď. Možná že nejvíc bolí to, že jim nyní svou lásku nemůžeme dávat, ale jednou až budeme zase s nimi, naše láska k nim znovu vytryskne a už nebude bolet, ale bude zase volně plynout k nim.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: