Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Zlatíčko milované!
 Natálka   02.11.2007   18:34:34 
 RE: Zlatíčko milované!
 Natálka   02.11.2007   19:53:26 
 RE: Zlatíčko milované!
 Natálka   03.11.2007   00:00:09 
 RE: Zlatíčko milované! pre natálku
 Monika   03.11.2007   09:04:07 
 RE: Zlatíčko milované! pre natálku
 Natálka   03.11.2007   12:34:56 
 RE: Zlatíčko milované! pre natálku
 Monika   03.11.2007   18:15:52 

  Titel : RE: Zlatíčko milované! pre natálku
Autor: Natálka  ()     Datum:  03.11.2007 12:34:56

MOnička,ja po tom potratu jsem si casto kladla otazku o co bych byla tak hrozna mama,ze mi miminko vzali?Rikala jsem si,ze tak,jak bych ho milovala ja,by nikdo jiny svoje mimco nemiloval... Samozrejme,kazda z nas by to miminko milovala nejvic na svete.Ale nejvic me bolelo pak cist o tech matkach,co mimco tyraji,odlozi ho... Ptala jsem se,proc nevzal ten nahore dite jim a mne ho nenechal... Vis,ja ho silene milovala uz od tech //.I kdyz jsem ho mela jen par tydnu,i tak mi prevratilo zivot naruby... NIc uz nebylo dulezite,nejdulezitejsi bylo to dite.Hrozne jsem na nem visela a byla stastna.Po tom potratu jsem se silene dlouho davala dohromady,nezvladala jsem to.A obcas to neni dobry ani ted.Ale uz jsem s tim smirena,uz to neresim,proc ja a ne ten,co jde dobrovolne na preruseni.
Je mi hrozne lito,co jsi si prozila ty.Neumim si to predstavit,ze bych svoje milovany miminko drzela v naruci a musela ho nechat odejit,asi bych se zblaznila steskem.Uz jen ta predstava je silena,realita musi byt neunosna... Je mi to moc lito!Vim,jak moc jsi ji musela milovat a tusim,jak moc to musi bolet,ale po case se prestanes ptat proc,smiris se s tim a prestane to tak nehorazne bolet.Nikdy nezapomenes,neuplyne den,kdy by sis nevzpomnela,ale uz budes schopna zit dal... Bude to trvat,ale ver mi,ze bude lip... Ja zazila "jen" potrat,miminko jsem nikdy nepoznala,ale bylo pro me vsechno a neverila jsem,ze bude nekdy lip,ale pomalu bude.
Muj mail je natalii@centrum.cz ,kdyz budes chtit,napis,budu rada. A poradim ti,ja o tom hrozne potrebovala porad mluvit... Jenze mne nikdo neposlouchal,vsichni rikali,ze uz to musi byt za mnou,ze to jeste nebylo dite... Takze kdyz budes mit nekoho,hodne o tom mluv,kdyz se ti bude chtit.A jestli chces,klidne napis i mne,kdyz se budes chtit vypovidat,ono to pomaha.Odloz vsechny veci,co jsi mela pro ni,schovej to,ja mam taky album schovany,i obleceni,ale uklid to nekam,kde to nebudes mit na ocich porad,to nepomuze.Drz se a opatruj!

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: