Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pre Petru
 Tatiana   12.11.2007   18:57:27 
 RE: pre Petru
 Lada   13.11.2007   17:19:17 
 Dakujem
 Tatiana   13.11.2007   18:50:14 

Titel : pre Petru
Autor: Tatiana  ()     Datum:  12.11.2007 18:57:27

Mila statocna Petra,

v srdci citim velku radost, ze ste sa s partnerom takto rozhodli. Je dobre, ze Vas podporil aj partner a ze na tejto urcite nelahkej ceste budete minimalne dvaja - teda traja, ved ta malinka bojovnicka uz teraz bojuje a odmeni sa vam. Taku radost, aku vam da dietatko, vam neda nikto. Je jedno, ci je s vami dni,mesiace alebo roky.Stopu zanecha jasnu. Viem to, lebo som v 21 tt stratila mojho malinkeho anjelika Adamka. Za ten cas mi dal tolko cistej lasky a pocitu nekonecneho stastia a naplnenia, ako nikto doteraz. Mam milujuceho manzela a fantasticku rodinu, no to malinke babatko je nieco uplne ine - take nevinne a odkazane na vas. Vobec som nevedela, ze nieco nieje v poriadku -odisiel tak tichucko, v spanku. Musela som ho porodit uz "odijdeneho". Bol vsak krasny, a ja som napriek vsetkej nepriazni osudu citila hrdost a pychu na toho malickeho chlapceka, v ktorom som uz badala podobnost z nas dvoch. Aj keby mi boli povedali skor, ze bude mat nejaku vadu, aj tak by som sa vzdy rozhodla pre zachovanie si ho. Predtym by som mozno bola vahala, ale po tejto skusenosti uz viem, ze kazde babatko je VASE, ci uz je dokonale alebo az tak celkom nie. O to viac take "menej dokonale" babatko potrebuje vasu starostlivost a nekonecnu lasku.
Niekedy si s manzelom kladieme otazku, ci by sme to,co sa nam s Adamkom stalo, chceli nejako zmenit.Zeby sme ho nikdy nemali a necitili tu obrovsku stratu a bolest. Tu beznadej a zufalstvo. Sme toho nazoru, ze to stalo za to. Nikdy sa nam Adamko nevrati, no dal nam dar -dar lasky a rodicovstva. Sme rodicia, aj ked nase babatko nieje fyzicky s nami.No citime ho, rozpravame sa s nim, a vzdy zostane nasim malym specialnym synom-anjelikom.
Petka, velmi na vas budem mysliet, budte statocna, a verte-ze sa mozno vsetko na dobre obrati.Ze hoci budete mat nelahku cestu, mozno budete trpiet a zufat si, budu aj chvile, ked to vsetko bude davat zmysel. O takych veciach sa tazko pise, kazdy to preziva inak-no spolocnym pojitkom snad je, ze vam to VASE dietatko da vela lasky a jedinecnych pocitov. Som naozaj rada, ze ste sa rozhodli za babatko. Boh nech vas vsetkych zehna. x x x
petra napisal/a:
-------------------------------
Opravdu děkuji za názory a zkušenosti co jste mi tu napsali. Včera jsme o tom s partnerem mluvili celý večer až do půlnoci. Necháme si jí, ačkoli oba víme,že je jen malá naděje že bude s námi déle. Má brániční kýlu, a už teď se její plíce opoždují ve vývoji, její srdíčko je také ovlivněné. Má kýlu velkých rozměrů,takže pro dr. je to indikace k potratu. Rozhodli jsme se, i když partner váhal, teď stojí při mě. Shodli jsme se na tom,že víc pro ní udělat nemůžeme, porodím patrně kolem 36tt až budou v nemocnici ti správní odborníci. Jinak jsme byli u dr. čUtky v čb na genetické uzv a v praze u Apolináře. Oba se shodly na výsledku. Ještě jednou děkuji.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: