Titel : už je po.....
|
Autor: martina
()
Datum: 15.06.2008 14:15:44
Ahojte, všetky, ktoré boli pri mne Chcem, sa Vám všetkým poďakovať za všetko čo ste mi tu odovzdali a dali, za povzbudzujúce slova, za pochopenie, za láskavosti....proste za všetko. Už sa to celé skončilo, nejdem písať o tom aké veľmi ťažké a bolestivé to bolo... Trpím, veľmi trpím a je mi hrozne smutno, zapálim sviečku za tú malú dušičku a slzičky sa tisnú von....Stále naňho myslím, na môjho chlapčeka Adamka, také meno by mal.... Viem len, že teraz sa musím pozbierať, nabrať síl, hoc neviem kde, ale mám manžela, ktorý je úžasný a robí všetko preto, aby mi bolo ľahšie. Budeme teraz čakať na tri po sebe pravidelné menštruačné cykly a...už teraz viem, že to bude opäť chlapček. On sa ku mne vráti, cítim to. Tak toľko čo som zatiaľ schopná povedať, možno hovorím nezmysli, neviem, tak to momentálne cítim. Pomáha mi plač. Keď to dám zo seba von, v podobe s?z je mi zas na chvíľku lepšie.....na chvíľku, ale verím, že tie chvíľky sa budú predlžovať.... ďakujem Vám všetkým ešte raz, špeciálne Nane. ďakujem ti, si Anjelik. Maťa
|
|
|