Titel : RE: Filipko
|
Autor: andrea
()
Datum: 08.09.2008 19:51:14
ahoj. velmi sucitim s tvojou svagrinou, viem, co preziva. ja som takto prisla o synceka. tiez z nicoho nic v 34. tt. neviem, ci je to z etickeho hladiska spravne, ze ju poslali domov, ale chcem vas len upokojit, ze matka akutne ohrozena nie je. ten den horedole uz daku podstatnu ulohu nehra - aj ked to znie hrozne. ale aby ste sa zbytocne nestresovali este aj takymto strachom, uz je toho aj tak dost. mne tiez zacali vyvolavat porod v pondelok, hoc som prisla do nemocnice v nedelu rano. asi sa tak doktori istia, aby ich tam bolo viac. ani im to nie je prijemne, a ako mnohe z nas zistili, vlastne nevedia, ako k nam pristupovat. pritom by stacilo, len aby boli mili, citlivi a hlavne nam vysvetlili, co sa bude dalej diat. samozrejme musi sa vyvolat porod alebo urobit cisarsky rez-ako sa bude svagrina citit, a daju jej aj antibiotika. este raz posielam aspon takto na dialku vela sily na prekonanie tej hroznej bolesti. mozno je naozaj dobre, ze môzu byt mamina a ocino este par dni s dietatkom sami a môzu sa s nim takto rozlucit. to uvidia az casom. naozaj nechapem, preco musime prezivat takuto hrôzu a bolest. na co je to dobre? vela sily Ada
|
|
|