Titel : RE: Moji anieli
|
Autor: Hanka
()
Datum: 04.12.2008 15:43:16
Mila Erika Precitala som si tvoje riadky, boli ma s tebou, co prezivas.
Vsetky tvoje tazkosti sa tocia, si myslim, okolo nedostatocnej sebadovery. Niekto tu uz pisal, velmi mudre riadky, ze MUSIS MILOVAT SAMU SEBA, len tak dokazes v zivote robit rozhodnutia, ktore nikdy nebudes musiet oplakavat.
Preco sa tak podcenujes, preco zijes s muzom, o ktorom presne vies, ze je blbec. Preco pristupis na to, aby niekto iny za teba rozhodoval???
Ziadny muz a vlastne ziadna osoba na tom svete nema pravo zaobchadzat s tebou, tak ako tvoj manzel. Prosim nadobudni odvahu a ukaz mu dvere. Napachal uz v tvojom zivote toho dost...
I tvoj zivot je velky dar, tak s nim tak zaobchadzaj a nenic si ho tym, ze doverujes alebo sa snazis milovat ludi, ktori si tvoju lasku vobec nezasluzia a nevazia.
Si samostatna zena, ktora sa vie sama o seba postarat - vahas o tychto riadkoch??, prosim Ta NEPOCHYBUJ o sebe - dokazala si si to neraz, ved si pracovala az do porodu, mas v sebe silu, vychovavas svoju dcerku, tak si VER, ze tvoj zivot moze ist uplne inou cestou s ludmi, ktori maju milujuce srdce.
Jedno este nechapem, ze tvoji rodicia sa prizeraju na toto nestastie. Mozno su chapavi a nechaju ta zit tvoj zivot alebo Ta sikanuju tak isto ako tvoj manzel, neviem....
Preslo par rokov od tvojho prispevku, ja len verim, dufam, ze si toto vsetko rozpoznala a tvoj zivot je uz teraz o niecom inom.
Drzim Ti palce a zelam Ti vsetko dobre. Hanka
|
|
|