Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 moji malí anjelici
 radka   12.02.2009   13:08:25 
 RE: moji malí anjelici
 Erika B.   12.02.2009   14:15:53 
 Martina   17.02.2009   18:44:39 
 Erika B.   17.02.2009   21:14:40 
 Pata   12.02.2009   14:34:17 
 radka   13.02.2009   08:32:00 

Titel : RE: moji malí anjelici
Autor: radka  ()     Datum:  13.02.2009 08:32:00

ďakujem Erike aj Paťke, že sa mi ozvali. V mojom okolí nepoznám nikoho, komu by sa niečo podobné stalo, tak som sa neustále stretávala s radami typu : život ide ďalej, zabudneš, veď sa to stáva, to prebolí, veď ešte budeš mať deti. Áno, našťastie som mala, aj keď mi lekári už šancu nedávali. To mi pomohlo držať sa nad vodou, ale na mojich troch anjelikov nikdy nezabudnem, to sa nedá, ja mám jednoducho 5 detí, aj keď iba dvom je dopriate byť so mnou. Raz sa určite všetci spolu stretneme, to verím.
Pata napisal/a:
-------------------------------
Ahoj Radka! Ja som prisla o 2 anjelikov v 5. mesiaci tehotenstva. Taktiez mam 2 deticky a su este malicke, aby tomu porozumeli. Pride cas aj nato, aby som im povedala o ich surodencoch.
Tiez sa nad tym zamyslam, akoby vyzerali, kolko by uz mali rokov, co by uz vsetko vedeli. Velmi mi chybaju. Som matka 4 deti a mam pri sebe iba 2. Keby sa bolo prislo skor na pricinu, tak..... Uz to nezmenim. Velmi mi chybaju a dufam, verim, ze ich raz uvidim.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: