Titel : pre Sofinku
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 21.11.2010 06:30:49
Sofinka moja o tri dni to bude sest mesiacov, co si nas opustila a odisla do nebicka ako anjelik.Je to tak neuveritelne a nespravodlive. Tak strasne mi chybas.Nemozem tomu uverit, ze tu nie si. Aj ocko na Teba stale mysli a viem, ze ho to velmi trapi.Pripada mi ako by na vsetko rezignoval. Malokedy na nom vidim, ze je v uvodzovkach stastny.Tak rada by som Ta opat bobozkala na Tvoje krasne cielko, na ktorom boli tie nadherne cierne vlasky po ockovi. Pohladila Tvoje plne licka. Bohuzial som to mohla urobit len raz, jeden jediny raz. Keby mi to niekto povie predtym, tak mi to pripada nepredstavitelne a nerealne taketo nieco prezit. Kazdy den chodime s ockom palit sviecocky na Tvoj hrobik. Nikdy som si ani len nepomyslela, ze budem chodit za svojim dietatkom na cintorin. Tak to boli, ked to niekomu poviem.Ale to je teraz Tvoja postielka a aj bude, musim sa s tym zmierit, aj ked je to des a tak strasne to boli. Ak Ti tam ma byt zlaticko moje lepsie, ako by Ti bolo tu na zemi, tak to vydrzim ten bôl pre Teba laska moja. Spravila by som vsetko. Vcera sme boli u babky a poslala Ti krasne styri ruzove sviecky.Dnes Ti pojdem jednu z nich zapalit.Moc Ta lubime lasenocka nasa a vzdy aj budeme. Ak som Ti ublizila odpust, maminka Ti ublizit nechcela, maminka Ta lubila, lubi aj bude lubit do konca svojho zivota az pokial sa s tebou nestretne.
|
|
|