Titel : Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 03.12.2010 19:40:49
Neluško, lásko naše. Každý den je bez Tebe tak prázdný. Máš báječné sourozence, kteří Tě mají hluboko v srdíčku. Miluji svoje čtyři děti a nikdy se na tom nic nezmění. Nezmění se ani to, že Tebe nebudu mít nikdy v náruči. Ale určitě cítím Tvoji přítomnost a Tvoji ochranu nad námi. Je zvláštní si uvědomit maličkosti, které bych dřív asi nevnímala. Jsou to drobnosti a já Ti za ně moc děkuji. Jen se neumím vyrovnat s tím, že Tě nemám u sebe. Nechci být sobecká, ale je to prostě nespravedlivé a je to špatně.Lásku, kterou by jsme Ti dávali tady Ti můžeme jen poslat ve vzpomínce, v slzách.. Nemůžu najít slova, která by byla ta pravá, ale ta slova nikdo nevymyslel, jsou pouze naše city, láska, bolest..Kdyby se mi alespoň nezdály tak šílené sny. I tam Tě ztrácím. Prosím, odpust mi. Jestli je to ve Tvých silách, ochraňuj Jiříka, Markétku a Honzíka. Moc se o ně bojím. život je prostě hrozně křehoučká záležitost, ale to Ty víš nejlíp. Nelinko, posílám spoustu lásky, vpomínek a veliké obejmutí a dík za Tebe.Líbá maminka Dobrou noc a sladké sny všem Andílkům. No a jestli to jde, tak to přeeji i jejich maminkám, tatínkům, sourozancům..všem Těm, kdo je milují a mají je hluboko v srdci.
|
|
|