Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 linduska..
 barbora   13.12.2010   16:19:47 
 RE: linduska..
 zuzana+peto   14.12.2010   06:13:03 
 Lucy   13.12.2010   19:33:37 
 barbora a roman   14.12.2010   19:10:03 
 Lucy   15.12.2010   11:46:14 

Titel : RE: linduska..
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  14.12.2010 06:13:03

Ahoj Barboka, verim, ze Tvoja bolest musi byt o co vacsia,ako ta nasa, ked si prisla o dietatko nestastnou nahodou.Bohuzial aj take veci sa stavaju a ziadne keby.... v tomto pripade nie je na mieste. Niektore veci neovplyvnime a mozme robit cokolvek. Viem to z vlastnej skusenosti. Davala som na malu pozor ako oko v hlave. Doktori ma chvalili, ze som bola vnimava na prvorodicku a rozpoznala som, ze sa nieco deje. Mna nahlodaval cervik odvtedy ako sa mala zacala hybat, ale zazivala som to prvy krat, tak som nevedela. Uz ako sa zacala hybat zdali sa mi pohyby prilis prudke, take trhane. Manzel ma vzdy upokojil, ze to je OK, ze babatko ma vela miesta, tak tam santi. Mozno uz vtedy Sofi zacinala mat problemy,mala som ist k doktorovi. To je to keby, keby som naozaj vedela. Manzel mi povie, co si myslis, co by urobili? Na ultrazvuku bolo vsetko dobre, neurobili by nic, do vnutra nevidia.
Drz sa Barborka aj ked viem, ze je to velmi tazke. Pozdravujem nasich anjelickov do nebicka. Zuzana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: