Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   09.01.2011   18:54:27 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 barbora a roman   10.01.2011   08:00:11 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 zuzana+peto   10.01.2011   03:17:52 

Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  10.01.2011 03:17:52

Ahoj Ivetka. Ja viem moja, ze tvoja bolest je nekonecna..... Ale ty sama nemozes povedat zivotu zbohom,potom by si sa nestretla so svojimi anjelikmi a to predsa nechces. Chces byt s nim naveky.Ked Ti plac pomaha, tak sa vyplac, nema to zmysel v sebe drzat. Ja sa tiez vyplacem, ked ma nikto nevidi, nechcem este vacsmi trapit okolie, ako je utrapene. Clovek sa tomu neubrani, jednoducho plac pomaha, aj ked len na chvilu, ale pomaha. Clovek to musi nejako vyventilovat.Ivetka tvoji anjelickovia Ti nemaju, co odpustat, ved ty si ich milovala a stale milujes a budes milovat. Tesila si sa na nich a robila si vsetko preto , aby tu boli s tebou. Ja viem podla seba, ze maminka anjelika ma tento pocit viny, ze sme nejako ublizili svojim anjelikom. Ale nemohli sme, pretoze sme ich neskutocne lubili.Drz sa Ivetka.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: