Titel |
Autor |
Datum |
  |
Pre Janku Mišíkovú - maminku Nelinky
|
|
Martina
|
02.03.2011 07:54:31 |
Titel : Pre Janku Mišíkovú - maminku Nelinky
|
Autor: Martina
()
Datum: 02.03.2011 07:54:31
Milá Janka, velmi ma bolí, že aj ty si musela zažiť to čo ja a ostatné maminky čo sme tu. Našed etičky, nasi anjelikovia sú už spolu a určite im je dobre. Teraz záleží vela na nas ako sa mi z tym vysporiadamé.Pre mna je to velmi tazke a teraz posledne obdobie sa mi zda ze to nezvaladam vobec...na vonok sa kazdemu zda ze aka som silna ale vo vnutry mi ide srdiečko presknut.Nekonečné otazky prečo?uz si ich ani nekladiem pretoze odpoved mi neda nikto a odpoved na to ani neexistuje.Len Pan Boh vie prečo sa to stalo a prečo berie k sebe malych nasich anjelikov. Raz mi pan farar povedal, že preto sa to stalo pretoze pan boh potreboval takeho anjelika ako bol nas Jakubko. Ja len verim, že sa maju dobre, ze sa vsetci spolu hraju, ze nas ochranuju a posielaju nam silu aby sme to všetci zvladli. Najhorsie na svete je ked matka pochova svoje dieta....to je asi ta najvacsia strata na svete. Janka prejem Tebe aj manzelovi vela sily....ja viem nie je to vzdy lahke, ale my musime ist dalej. Spomen si na nemocnicu co vsetko sme tam zazili. Mam vas rada a drzte sa papa.Martina
|
|
|
|
|