Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pre Janku Mišíkovú - maminku Nelinky
 Martina   02.03.2011   07:54:31 

Titel : Pre Janku Mišíkovú - maminku Nelinky
Autor: Martina  ()     Datum:  02.03.2011 07:54:31

Milá Janka, velmi ma bolí, že aj ty si musela zažiť to čo ja a ostatné maminky čo sme tu. Našed etičky, nasi anjelikovia sú už spolu a určite im je dobre. Teraz záleží vela na nas ako sa mi z tym vysporiadamé.Pre mna je to velmi tazke a teraz posledne obdobie sa mi zda ze to nezvaladam vobec...na vonok sa kazdemu zda ze aka som silna ale vo vnutry mi ide srdiečko presknut.Nekonečné otazky prečo?uz si ich ani nekladiem pretoze odpoved mi neda nikto a odpoved na to ani neexistuje.Len Pan Boh vie prečo sa to stalo a prečo berie k sebe malych nasich anjelikov.
Raz mi pan farar povedal, že preto sa to stalo pretoze pan boh potreboval takeho anjelika ako bol nas Jakubko.
Ja len verim, že sa maju dobre, ze sa vsetci spolu hraju, ze nas ochranuju a posielaju nam silu aby sme to všetci zvladli.
Najhorsie na svete je ked matka pochova svoje dieta....to je asi ta najvacsia strata na svete.
Janka prejem Tebe aj manzelovi vela sily....ja viem nie je to vzdy lahke, ale my musime ist dalej. Spomen si na nemocnicu co vsetko sme tam zazili.
Mam vas rada a drzte sa papa.Martina

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: