Titel : Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 07.04.2011 11:05:24
Neluško, krásný den plný klidu, lásky, radosti, jemného obejmutí...Včera jsem psala, ale pak..smazala. Byl to den, kdy se mi tak moc stýskalo. Vzpomínala jsem, představovala jsem si..Honzík měl svoje vystoupení, hrál pro Tebe Andílku, hrál pro nás..Sedla jsem si tak, aby si mohla být u mě, v náruči - kdyby si chtěla.. Honzíka naučila mít ,,rád hudbu,, Markétka. Chodil od malička na její vystoupení. I Ty by si měla včera svoji malou premiéru, určitě by si poslouchala, hudba zní do ticha našeho domu často...Už by si určitě chtěla ručičkou jezdit po klávesách nebo brnkat na struny..Markétka by Tě rozmazlovala, Honzík a Jiřík by Ti ukázali, co to je mít starší brášky..Já bych byla Tvojí maminkou, já bych měla postýlku svoji holčičky vedle postele a každý večer usínala a těšila se, co nového se Ti další den povede...Nemám ráda usínání ani probouzení. Není postýlka vedle mojí postele, Ty tady nejsi..Milovala jsem Tě od prvního okamžiku, kdy jsem věděla, že JSI..A teď..Nemám Tě, vlastně mám, ale jinak. Vím příliš bolestně, že je Andílek Nelinka, vím, že její maminkou jsem, vím, že změnit nic nejde, vím, že vrátit nic nejde, vím, že vzpomínku mi nikdy nikdo nevezme. Tak moc bych se Tě chtěla znovu dotknout..Okamžik, který změní zbytek života, vpomínka tak moc,,včerejší,,ale tak moc dávno..Kde jen byl Anděl, který Tě měl ochránit, když jsem to neuměla já..Snad Tě jednou potkám, třeba pak pochopím, proč si odešla, možná si potom i odpustím..Ale do konce života mi bude líto každého společného okamžiku, který nemáme možnost být spolu. Moje láska a vzpomínka patří Tobě, holčičko naše. maminka
|
|
|