|
Titel : RE: Simeonko
|
Autor: mirka
()
Datum: 28.05.2011 16:52:32
presne, aj na moje tehotenstvo reagovali niekoľkí ľudia presne takto...Terezku sme plánovali a verila som, že to všetko zvládnem, že budem mať obrovskú motiváciu a s tou radosťou z dieťatka aj väčšiu chuť a nadhľad...teraz nemám nič z toho...s prácou som asi v polovici, ale to počítam s tým, že ešte mi niečo z toho dá prepísať, keď to do toho desiateho stihnem odovzdať, bude to malý zázrak...potom by som to už dobojovala, ja som tento týždeň skončila so skúškami, robila som si okrem tých z letného aj chýbajúce zo zimného, tak som vo švungu :) ale oproti spolužiakom aj v časovej nevýhode... z tých rečí si veľa nerob...nedokážu to chápať, toto je vec, ktorú pochopílen ten, kto zažil a prežil...ja som v stave prežívania, dúfam, že prežijem, že nás už čaká konečne aj niečo pozitívne, lebo posledný rok sa ešte aj to, čo vyzeralo sľubne zvrtlo, všetko sa kazilo...už ku všetkému pristupujem s opatrnosťou a nesmelo s malou dušičkou a strachom z priskorej radosti...no, som sa rozpísala, ale tieto dni mi je veľmi ťažko a prežívam aj vďaka týmto stránkam a vašim slovám...drž sa Lenka a dávaj na seba pozor, pa
|
|
|