Titel |
Autor |
Datum |
  |
Nelinka
|
|
Radka
|
02.11.2011 10:43:21 |
Titel : Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 02.11.2011 10:43:21
Neluško, dlouho jsem nepsala, jen jsem povídala... Nebyl to jednoduchý rok. 11. 10. si oslavila Svůj Andělský první rok. Nemohla jsem psát, ten den jsem se byla naposledy rozloučit s Tvojí babičkou, mojí maminkou. Sluníčko, Ty si všechno prožívala se mnou, Ty víš, že babička nám odešla v den mých narozenin... Když mi to tatínek, Tvůj dědeček přišel říct, strašně jsem mamince záviděla, že je s Tebou. Mě se opět obrátil svět, ale Ty si se Svojí babičkou, která Tě od první chvíle milovala, která Tě milovala do poslední chvilky Svého života. Odešla stejně tichounce jako Ty, odešla za Tebou, aby si měla někoho, kdo Tě tak důvěrně zná..Já jen nevím, co jsem udělala tak šílenýho, že mi do nebe musela odejít moje holčička, že v den mých narozenin mi zemřela moje maminka, že v den Tvého prvího roku jsem stála u rakve Svojí maminky a prosila jí, aby Tě za mě laskala a ...nejde to...Lásky moje, holky moje nejdražší..stůjte při nás a pomozte nám pochopit..Nelinko, babička je pro Tebe Ten největší dar, který si mohla k prvním narozeninám dostat, maminko, nikdy nenajdu slova, která by vyjádřila mojí lásku k Tobě...Holky, teď povídám Vám, nejde psát, protože..mám pocit, že jsem všechno zavinila...Holky, obě jste byly tak droboulinký, když jsem Vás viděla ležet...jako když spíte...ale bylo to jinak...Opatrujte se nám, lásky Naše...Oslavte dnešní den, je Váš. Přání Všem Andílkům, přání Všem, kterým je dnešní den určen............Držte se Vy, co jste tady zůstali s bolestí..S láskou za nás Radka..maminka a dcera Andělů...................papá sluníčka
|
|
|
|
|