Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pocity
 smutná   02.02.2013   10:21:14 
 RE: pocity
 Kalja   03.02.2013   20:45:25 
 Jamesinka   02.02.2013   20:33:41 
 Dana   04.02.2013   13:07:48 
 Vero   08.02.2013   00:16:14 
 lenka a mato   09.02.2013   15:14:29 
 janka   15.02.2013   08:42:56 

Titel : pocity
Autor: smutná  ()     Datum:  02.02.2013 10:21:14

Ahojte, tiež by som sa chcela podeliť s príbehom, ktorý sa odohrával a stále odohráva...prežívam to momentálne teraz...mám už jedno dieťatko - zdravé...pred ním som prežila 2 potraty, jeden v 28 týždni, kedy mi zostili missed abortion a druhý v rannom štádiu....celé tehotenstvo som si pichala fraxiparin...tie čo vedia ako to bolí si aj tak všetky povieme že za to dieťatko tá bolesť stojí....porodila som teda v termíne dieťatko a teraz by sme chceli ďalšie....no a tu nastal problém...otehotnela som hned a asi moc skoro som to zistila, tehotenský test mi hned vyšiel pozitívne...to bola radosť v celej rodine a teraz prežívam strach, bolesť, smútok, neistotu...ked som išla na WC zrazu sa mi objavila krv, tak som hned nakolko som to nemala daleko utekala k dr...ten povedal, že to vyzerá, že nebije dieťatku srdiečko....teraz ked to píšem, čakám kedy znovu pôjdem na kontolu a čo mi lekár povie...čo ak je to pravda a vo mne nebude biť dalšie srdiečko????...mám taký strach...takí veľkí...najhoršie na tom je, že ma ani manžel nepodrží, nakolko ma začal obvinovať že ja za to môžem...prečo, ako?..ako by som za to mohla? ved ja po nom tak strašne túžim...verím, že ked sa to stane a povie mi dr. že nieje tam srdiečko, tak skončí aj moje manželstvo...aj tak sa stále pýtam stojí mi to za to?obetovala by som všetko , len aby som mohla byť zo svojími detičkami..aj s narodeným aj ešte s tým nenarodeným...prosím pomodlite sa za moje bábetko, nech je všetko v poriadku a ukáže sa srdiečko....

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: