Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Vikinka, nas anjelik
 Lenka   19.02.2015   18:32:36 
 RE: Vikinka, nas anjelik
 Michaela   19.02.2015   23:40:14 

  Titel : RE: Vikinka, nas anjelik
Autor: Michaela  ()     Datum:  19.02.2015 23:40:14

Ahoj Lenka.
Na buduci tyzden v sobotu tomu bude tiez 8 mesiacov, co od nas necakane odisla nasa Sarka. Sarka sa narodila ako spiaci anjelik v 38 tyzdni po bezproblemovom tehotenstve. Nesmierne nam chyba, a niekedy neviem, ako zvladnem svoj zivot bez nej. Viem, ze musim ist dalej, aby nasa dcerka bola na mna hrda. Slubila som jej to. Ked mi je najtazsie, tak si spomeniem na otazku, ktoru mi dala nasa znama:"Bola by si radsej, keby sa ti dcerka nikdy nenarodila, keby si ju nikdy nepoznala?" Moja odpoved je NIE. Nevymenila by som svoju Sarku za nic na svete, iba za to, aby tu bola ziva medzi nami. To sa vsak neda, preto dakujem Bohu, ze som svoju dcerku mohla mat aspon na ten kratky cas, co bola v mojom brusku, a na tych par dni, co sme s nou mohli stravit po porode. Na to aka bola krasna nikdy nezabudnem (som stastna, ze mame fotky, ktore su pre nas nesmierne cenne, je to nas poklad), nikdy nezabudnem na ten pocit, ked som si ju drzala v naruci, a rozpravala jej ako ju nesmierne milujeme a stale budeme. Sarka je moje stastie, a som nesmierne stastna, ze ju mam, aj ked nie tuna na zemi. Viem, ze nasa Sarka je stale pri nas, a neviem sa dockat dna, kedy sa zase stretneme. Je to velmi tazke vediet, ze mam dcerku, ktoru nemozem objat, vybozkavat, vychovavat...ale tiez viem, ze mozem byt k nej tak blizko, ako to len ja chcem. Je to len a len na mne.
Viem, ako sa citis a co prezivas. Je to nesmierne tazka skuska v zivote, ktorou si musime prejst. Prajem ti vela sil. Michaela

Sarinka nasa, milujeme ta kazdy den viac a viac. Velmi nam tu chybas, a nevieme sa dockat dna, kedy sa zase stretneme, a kedy si ta budeme moct zase vziat do narucia.
Stale na teba myslime. Tvoja mama a tato

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: