Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Sofiina volba
 Eva L.   18.06.2003   17:55:42 
 RE: Sofiina volba
 Denisa   22.06.2003   17:58:16 
 RE: Sofiina volba
 Jarka   19.06.2003   11:16:57 
 Pre Jarku i iných..
 Denisa   22.06.2003   18:24:57 
 RE: Pre Jarku i iných..
 Jarka   22.06.2003   20:24:46 
 Prešli 2 roky....
 Denisa   29.06.2003   15:57:31 
 RE: Prešli 2 roky....
 ildiko   03.07.2003   14:56:44 

Titel : Pre Jarku i iných..
Autor: Denisa  ()     Datum:  22.06.2003 18:24:57

Ahoj Jarka
Verím, že sa Ti pomaličky aspoň o máličko darí lepšie, veľmi by som Ti to priala. Je skvelé, že si uviedla na rodine novú diskusiu. Nič nepomôže psychicky lepšie ako otvorená diskusia o svojej bolesti a starostiach, čo človeka ťažia na duši. Keď som ja vtedy prišla o moju dcérku, internet bol úplne vyprahnutý, čo sa týka témy straty dieťaťa. čo by som vtedy za to dala, aby som sa necítila tak sama. V mojej zúfalosti som hľadala nejaké príspevky, kde by som sa mohla zapojiť do diskusie, kde by som mohla byť vypočutá. Spomínam si, ako som s očami plných s?z prechádzala stránkami rodiny.cz alebo iných webiek, ktoré som kedysi navštevovala ako šťastná, bezstarostná tehulka a čítala články len o samých pekných veciach, kde platila zásada po gravidite nasleduje pôrod a potom starostlivosť o miminko....
Tak ako ty Jarka nemôžeš ísť s Patričkom spoločne ďalším životom, ani mne to nebolo dopriate, celý svet sa mi zrútil ako domček z karát. O to som teraz šťastnejšia, že si i ty začala diskusiu, nech uz konečne žiadna matka, ktorá prejde tragédiou (akou je prežiť vlastné dieťa), nemusí byť sama a opustená vo svojom žiali. Pekne si napísala uvodný riadok, ktorí si dovolím citovať:
"Naše děti zůstanou našemi dětmi jednou provždy, ať jsou kdekoli, tak proč si o nich nepovídat.", Jarka hovorila si mi priamo zo srdca.
Spomenula si, že diskusia na Anjelikoch pomaly utíchla. Návštevnosť týchto stránok je menšia. Anjeliky sú obsahovo ohraničené a tiež žiaľ pre mnohých moc smutné, i preto je ich návštevnosť nižšia, ako je u iných väčších internetových portálov, kde sú predsa len zhromaždené viaceré iné informácie.

Srdečne pozdravuje a často na Teba myslí
Denisa

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: