Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Zase je o jednoho andilka vice
 Jana   28.09.2003   14:41:54 

Titel : Zase je o jednoho andilka vice
Autor: Jana  ()     Datum:  28.09.2003 14:41:54

Dneska jsem si na ceskem internetu precetla, ze doktor pri pomahani miminku na svet, utrhl te malicke hlavicku. Pane Boze, ja chapu, ze i lekar muze udelat chybu, ale jak se mu tohle povedlo? Za to bych ho asi zabila. Jak je to vubec mozne? Miminka jsou krehke, ale prece nejsou jako z papiru. Zustava mi nad tim rozum stat.
Tady v Anglii sleduju na BBC Baby program a je to az neuveritelne co vsechno se deje. Lekari nechavaji matky prenase i pres 42 tydnu, rikaji, ze je to v poradku a pak se hrozne divi, co to ma za nasledky. Diky Bohu, ze jsme se jim dokazali s manzelem vzeprit a prosadit si vyvolani porodu. Mela jsem 7 terminu s 6-ti tydennim rozdilem od toho prvniho do toho posledniho a divte se, pripadalo jim to normalni. Pry se nemame ceho bat. A my se stejne bali, vzdyt je to nase miminko, na ktere jsme 9 mesicu cekali. Pri krvaceni v 6 tydnu jsem chtela ultrazvuk, rekli mi, ze je to zbytecne a ze kazda druha zena stejne potrati tak o co mi jde??????????????????Neuveritelne, jen doufam, ze nas s takovymi zkusenostmi bude ubyvat a budou se rodit zdrave miminka.
Jana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: