Titel : RE: list pre Kristínku
|
Autor: Denisa
()
Datum: 26.10.2003 10:19:52
Ahoj dievčatá Kritika, ktorá už nikomu nepomôže, patrí medzi tie najjednoduchšie, ako sa vraví každý je múdry po Katinej svadbe. Kritika voči Jarke a jej príspevku sa mi zdá neoprávnená a necitlivá. Hodnotiť niečo, čo nemožno vrátiť späť, nie je odvážne... U mňa má Jarka moju úctu, že sa nám dokázala úprimne z celého srdca zdôveriť s tak citlivou ranou, ktorú prežila. Určite bolo a je pre ňu nesmierne ťažké nosiť tie obrovské okovy výčitiek, ktoré ju sprevádzajú. Avšak len uvedomením si svojho konania, uvedomením si svojich nesprávnych krokov, človek nadobudne znovu pevnú "zdravú" pôdu pod nohami, pretože len tak sa môže plnohodnotne pustiť v ústrety ďalšiemu životu. Takýto prístup voči sebe samému je nesmierne ťažký, mnohým sa to nepodarí za celý svoj život. P.S. Prikláňam sa tiež k príspevku od Daniely.
Milá Jarka Považujem za veľmi odvážne a veľmi statočné od teba, že si Kristínke napísala list... Cez tvoje riadky sme ju mali možnosť spoznať a ja ti za to veľmi ďakujem. Určite dôvody, prečo si už nie veľmi túžila po ďalšom dieťatku, boli silnejšie a v tom danom čase pre teba podstatnejšie ako celá tá radosť, ktoré prináša čakanie na príchod miminka. Spoznaním tvojej dcérky, taktiež skrz celý ten strach o ňu a nakoniec celý ten žiaľ po jej odchode... Ti priniesli nielen obrovské utrpenie, ale aj znovunadobudnutie krásnych čistých hodnôt ? dieťa je dar, čo si musíme vážiť a čo nie je dopriaty každému....
Ak si túžobne želáš odpustenie, určite ti už dávno odpustené bolo..., prosím snaž sa trápiť podobnými myšlienkami čo najmenej.. Želám ti naďalej veľa sily a veľa veľa šťastných krokov do ďalšieho života. Zo srdca pozdravuje Denisa
|
|
|