Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Jakubko
 Lena   05.11.2005   16:51:11 
 RE: Jakubko
 petra   12.08.2011   22:28:36 
 RE: Jakubko
 Eva   08.11.2005   00:53:04 

  Titel : Jakubko
Autor: Lena  ()     Datum:  05.11.2005 16:51:11

Velmi som sa tesila, este ked som bola len v 12 tyzdni nebola som si ista, ci sme na babatko pripraveni, ci to financne zvladneme. Ale ako mi brusko raslo, nesmierne som sa na malickeho tesila a ked som sa dozvedela, ze budeme mat chlapceka dala som mu meno Jakub a ani vo sne by ma nenapadlo, ze o malickeho prideme a bude to tak neskutocne boliet.
Mala som 2 a pol tyzdna pred porodom, zrazu mi praskla v noci plodova voda a leteli sme do nemocnice s pocitom, ze sa malicky predcasne narodi a bola som aj celkom rada, lebo som sa uz nemohla dockat.
V nemocnici mu hladali srdcovy pulz a nemohli ho najst, tak priviedli inu sestru a nakoniec doktora a nic a ten nam len povdal, ze mu je luto, ale malickemu nebije srdiecko.
Bola som v takom strasnom soku, ze som ani plakat nemohla, zdalo sa mi to tak nerealne, neverila som ze sa nic neda robit a ze celych 8 a pol mesiaca som cakala a tesila sa zbytocne, bola to neskutocna rana a ten kto si to neprezije sa nemozne nikdy vcitit do pocitu matiek, ktorym sa takeho nieco stalo.
Museli sme potom este 22 hodin cakat na naturalny porod a o to to bolo tazsie, ze zijem s priatelom v zahranici a nemala som pri sebe rodinu, ktora by mi urcite s tom case pomohla.
Malinky sa narodil 20. 10. vecer a bol nadherny, vazil 3740 g a mal po tatinovi nadherne tmave kucerave vlasky, bol dokonaly, moj anjelik, ktoreho som tak strasne lubila a tak rychlo o neho prisla a nebolo mi dopriate byt s nim.
Je to akurat 2 a pol tyzdna od porodu a v na buduci tyzdne mal byt moj termin a namiesto toho bude malickeho pohreb a neviem, ci sa mi podari sa z toho vobec niekedy spamatat.
Jakubko nam velmi chyba i ked vieme, ze je v nebicku je to velka bolest a nas nedherny anjelik ostane navzdy na nasich srdieckach.

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: