Titel : Bolest a láska
|
Autor: Milena
()
Datum: 03.08.2007 22:18:48
Ach holky, musím se zase vypsat. Dívala jsem se na 13. komnatu Evy Holubové a najednou jsem to musela vypnout a víte proč, zapalovala si tam adventní věnec a já jsem si uvědomila, jak hrozné pro mě budou Vánoce a hlavně adventní čas, najednou se mi to všechno vrátilo, jak jsem zpívala Milence v nemocnici koledy, jak tam za námi přišli Mikuláš a čert, každá vzpomínka i v podstatě hezká je spojená s takovou bolestí. Ale zároveň si uvědomuji, že ( a to snad ani nemůže být náhoda) moje nové děťátko se narodí právě v tom samém čase, je to úplně neuvěřitelné, že budu ve stejné době v té samé nemocnici, ve které jsem byla s umírající Milenkou, rodit nové děťátko. Doufám, že je v tom Boží záměr, že mi tím Pán chce poskytnout útěchu pro ten čas adventu, který by jinak pro mě byl asi každý rok šílený. Ale takhle vedle vzpomínek na Milenčino umírání bude vždy vzpomínka na nové narození. Jen bych chtěla... chtěla bych ji mít při tom blízko aspoň pocitově, abych věděla, že je tam také se mnou a že ví, jak moc moc ji stále miluji, že nikdy nemohu zapomenout, že žiju, protože doufám, že se jednou znovu setkáme. Strašně tady brečím, ale pomáhá mi to, protože to co cítím není jen bolest, ale hlavně láska. Láska a bolest, dnes se to spojuje, ale jednou bolest pomine a láska zůstane navždy.
|
|
|