Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 pre Sofinku
 zuzana+peto   06.03.2011   20:11:56 
 RE: pre Sofinku
 zuzana+peto   07.03.2011   10:34:36 
 RE: pre Sofinku
 zuzana+peto   08.03.2011   07:28:56 
 RE: pre Sofinku
 Ivanka a Radko   08.03.2011   10:34:51 
 RE: pre Sofinku
 zuzana+peto   09.03.2011   07:19:32 

  Titel : RE: pre Sofinku
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  09.03.2011 07:19:32

Dakujem Ivanka, ja viem, ze Sofinka je tu stale s nami, citim to. Citim,ze je duchom stale pritomna, akurat chyba to telicko, ktore by sme mohli vystiskat, pritulit k sebe, pohladkat , pobozkat. To strasne chyba. Ale ju nam uz nik nevezme, bola tu aj ked len chvilku, ale bola, som rada , ze aspon 3 hodinky mohla byt na tomto svete a necelych 35 tyzdnov v mojom brusku. Zmenila nas zivot a zanechala vo mne tie najkrajsie pocity ake moze zena zazit, ked ocakava svoje vytuzene babatko. Len sa bojim ich pripominat, lebo je to zaroven velmi bolestive. V nebi mame 2 deticky malu fazulku , ktora bola v brusku len 8 tt. a Sofinku. Dufam, ze aj nas raz Pan Boh pozehna dietatkom, ktore budeme drzat v naruci.
Ja som malicku chcela vidiet, ale videla som ju az v truhlicke, bola som po cisarskom a musela som mojho muza presviedcat, ze ju chcem vidiet a ze bude dobre ked ju budem vidiet a ked sa s nou rozlucim. Esteze som mu kedysi rozpravala, ze keby niekto zomrel z mojich blizkych, tak by som ho chcela vidiet a chcela by som sa s nim rozlucit. Inak neviem, asi by som mala smolu. Som mu povedala, ze mu to nikdy neodpustim, ked ju neuvidim, tak to zabralo. Chapem ho, bal sa o mna. Ale odfotit mi ju nedovolil, len truhlicku. Teraz myslim, ze to banuje, parkrat som mu to vytkla. Ale uz nemozem, pretoze to berie ako vycitku. Bal sa, ze budem potom v rukach neustale drzat fotku a budem nariekat. To by som nerobila, potrebovala som len spomienku. Ale mam aspon 3 fotky zo sona. Tak aspon to a obraz malickej vo svojej mysli, ktory tam zostane naveky. Videla ju cela moja najblizsia rodina, okrem svokra.
Ivanka, kedy mas termin? Ja pevne verim a dufam, ze ten maly zazrak, ktory nosis pod srdcom bude zdravi. Nic ine nam Ivka nezostava, len verit, nadej zomiera posledna. Uz sme si svoje vytrpeli, tak snad mame narok byt stastne. Ja som tiez pri Sofinke verila, ze uz snad tento druhy krat to bude dobre.........., ale nebudem Ta radsej strasit. Beztak mas v sebe urcite vela strachu. Ver, ze bude zdravucke a ze bude dobre. Prajem Ti to a v dobrom zavidim:) Drzkajte sa a pohladkaj malicke. Zuzana

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: