Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Nelinka
 Slavka   29.01.2012   17:09:28 
 RE: Nelinka
 Petra   30.01.2012   21:04:39 
 RE: Nelinka
 Slavka   31.01.2012   05:39:06 
 RE: Nelinka
 Petra   31.01.2012   11:45:24 
 RE: Nelinka
 Gabi   30.01.2012   08:36:33 
 RE: Nelinka
 Slavka   30.01.2012   13:26:56 
 RE: Nelinka
 Gabi   02.02.2012   19:13:30 

  Titel : RE: Nelinka
Autor: Slavka  ()     Datum:  30.01.2012 13:26:56

Ahoj Gabika, vcera som sa konecne odhodla a napisala sem par slov pre moju Nelinku. Chcela som napisat viac ale akosi to neslo.A potom som sem este chvilu nakukala ci nahodou niekto nezareagoval na moju spravu a aj teraz som sem nakukla s malou nadejou ze sa mi niekto ozve a povzbudi ma. A veru. Dakujem Ti Gabika moc krat za mile slova. Mam podporu od manzela a rodiny ale my maminy anjelikov sme uz navzdy inak prepojene a preto vieme najviac o bolesti ktoru prezivame.
Nelinka bola,Je vytuzene dietatko.Cele tehotenstvo som sa bala aby som ju nestratila a ked sme boli tak blizko tak .....
Este neviem ani dovod preco sa to stalo.Este stale nie su vysledky. Doktori na Kramaroch to vyhodnotili ze islo asi o trombozu pupocniku.Pupocnikovy infarkt.Toto slovne spojenie som zadala asi tyzden po porode do google a prva stranka ktoru vyhladal bola tato. Odvtedy sem casto chodim a citam si spravy maminiek a prezivam s nimi nasu bolest.Mam zmiesane pocity. Velmi by som chcela byt hned tehotna ale ked si tak predstavujem tie chvile je to akoby som stale cakala ze to bude ona vo mne, vyslovujem jej meno lebo ine v mojej mysli neexistuje.Ja viem ze ju nikdy nikto nenehradi no viem ze potrebujem niekoho komu dam svoju lasku.Cele tehotenstvo som zila s klapkami na ociach, videla som len nas dve ako sme uz partacky navzdy.Zila som len pre nu a teraz mi ten pocit strasne chyba.Je uplne vsade.V kvetinkach co mi kupil manzel a moja mamina, v sladkom cappuccine, v babike co som jej kupila a teraz s nou spavam,v zapade slniecka,........vo vsetkych krasnych momentoch.Stale si prehravam v hlave tie chvilky ked som citila ako som ju priviedla na svet.A vtedy ked mi ju priniesli ukazat.Som vdacna ze som si v tej chvili az tak neuvedomovala ze...........ved vyzerala akoby len spinkala.A potom mi ju dovolili podrzat.Polozili ju mna a ja som citila jej teplucke telicko, jej vahu...bola prekrasna.Povedala som To je Nelka.Prstom som jej presla po malinkom nosteku, lickach a pusinke.A stihla som jej povedat ze ju lubim a navzdy budem. Bola som stastna a vdacna aspon za tieto momenty. Som jej vdacna ze ma urobila mamou.Mojej Nelinke.Neli dakujem.
Gabika dakujem ze si mi napisala,pomohlo mi to napisat viac a tak dostat zo seba aspon na chvilu tu bolest. A mozno sa uz Nelka skamaratila so Saskou.Gabika myslim aj na Tvojho anjelika Sasunke ale aj tvojho chlapceka, ktory je pre Teba vsetkym.Gabi a syncek sa ti narodil ako druhe ci prve dietatko? Este raz ti dakujem za podporu a budem rada ak sa este ozves.Aj Tebe prajem vela sily a lasky.

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: