Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 nevim jak dal...
 markéta   09.08.2006   11:04:12 
 RE: nevim jak dal...
 stanka   14.08.2006   10:33:21 
 RE: nevim jak dal...
 markéta   14.08.2006   15:05:46 
 RE: nevim jak dal...
 stanka   15.08.2006   09:34:49 
 RE: nevim jak dal...
 markéta   17.08.2006   16:11:36 
 RE: nevim jak dal...
 stanka   18.08.2006   10:50:22 
 RE: nevim jak dal...
 Markéta   28.08.2006   13:29:48 
 RE: nevim jak dal...
 stanka   30.08.2006   09:04:12 

  Titel : nevim jak dal...
Autor: markéta  ()     Datum:  09.08.2006 11:04:12

vsechno to zacalo devatenactym cervnem, kdy se mi narodilo moje prvni miminko. Porod byl skvely, ze bych mohla rodit kdykoliv a moc rada. Prvni den bylo cele poznavani meho Samuela. Byly to moje nejkrasnejsi momenty meho zivota.
Na druhy den, ale neprestaval plakat a ja s nim. Myslela jsem, ze to nezvladnu a ze chyba proc breci je moje. Prestal jist a v noci mi ho museli vzit. Nad ranem kdyz jsem za nim prisla uz nereagoval a doktori mu museli dat kyslik. A uz nikdy vic jsem ho nemela v naruci.
Narodil se s genetickou nemoci, kterou sdedil od nas rodicu. Po trech tydnech utrpeni, jezdeni kazdy den z jednoho konce ostrova na druhy mi umrel. Je tomu prave tri tydny a me je cim dal tim hur. Chci aby se mne vratil, ale bojim se, ze otehotnim a budu tim prochazet znovu. Doktorka mne rekla, ze se to muze zjistit uz v tehotenstvi a kdyby byl znovu nemocny muzu jit na potrat. Je totiz 25% rizika, ze se to stane znovu. Samuel tady sice ted neni, ale on se mi vrati, jen ted nebyl skratka ten cas.
Co je pro me ted taky moc tezke prekonat, vsechny moje kamaradky, ktere jsou ted tehotne a ty co prave porodily. Vim, ze bych jim mela prat jen stesti a rodovat se, ale je mi tak strane smutno a porad na ne myslim jak stastne ted prave jsou. Nevim jak dal...a je mi cim dal tim hur.
Rada bych se seznamila s jednou z vas, ktera tim taky prosla. Ja ziji na Tenerife a moc ceskoslovenskych kamaradek neznam, rada bych si psala s nekym z domu. Muj meil je omerta23@hotmail.com
A jeste jedna mala vec. Byla jsem take u astrologa, ktery mi dost pomohl. Rekl, ze mi neumirame, muj Samuel prisel a odesel, abych ja se naucila byl lepsim clovekem a opravdu po jeho smrti se snazim byt vlidnejsi k lidem a trosku mi to pomaha. z toho spatneho co se nam v zivote prihodi, jen z toho se clovek nauci a pokud zvladneme tady toto tak uz zvladnem vsechno! Detatka se nam vrati, ted zkratka nebyl ten cas.....jen bych vas chtela vsechny nejak povzbudit, ale nevim jestli to jde....Markéta

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: