Titel : RE: Lukáško
|
Autor: sakti
()
Datum: 15.03.2010 19:17:27
jo vazne to chce najit si nejaky smysl, proc rano vstavat...tak treba ty // by nam pocitam udelaly radost:-))ja mam opravdu asi velkou vyhodu, ze uz doma jednu dcerku mam, ja zkratka vstat musim:-))a i jinych "smyslu" mam docela hodne, ale priznam se, ze docela touzim po praci - po trech letech doma, coz je docela kontraproduktivni, kdyz zaroven touzim po dalsim mimcu, tak se mi to taky pekne mota v hlave, tak se snazim realizovat se, jak se da, ale zkratka mam asi pochopit, ze i byt s ditetem doma je prace a nejen byt vykonnou managerkou...jen ta zima je letos hrooozne moc dlouha a ja touzim po slunci a prirode... jo a na svuj smutek mas narok tak dlouho, jak dlouho potrebujes, aby se vsechen rozpustil a zustaly jen laskyplne vzpominky, pak muzes jit dal a na to zkratka kazdy potrebujeme jinak dlouhy cas....ja jsem stale citila, ze me jeste neco tizi, ze to potrebuju vykricet, tak jsem si v patek dopo nasadila takovou soukromou terapii, chodila jsem po nedalekem sidlistnim lese a volala jsem "rozarko", pak uz jsem i kricela...bylo to uzasne uvolnujici...jen jsem doufala, ze nikoho nepotkam, ale v nejhorsim bych predstirala, ze se mi zabehl pes a ne ze volam svou mrtve narozenou dceru, to by me asi rovnou zavreli:-))takze takhle si kratim chvile ja:-))ale jinak jsem vcelku normalni:-))
|
|
|